Jennifer Aniston i Elle


Hej!

Jag är helt slut efter den här dagen, är klar med ett skyltfönster och jag blev väldigt nöjd! Tänkte ta kort på det idag men jag var helt inne i det jag gjorde så jag glömde det. Det blir bilder på det imorn istället då tar jag på det andra också som måste bli klart imorn.

Efter jobbet blev jag bjuden på hamburger tallrik på O´connors av Pernilla, gulligt av henne! Har aldrig ätit där innan men det var super gott där! Ska bjuda tillbaka när jag har pengar fast hon säger att jag inte behöver. Känns bäst så :)

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig i sängen och kolla på tv. Magnus kommer när som helst, han har inte sovit här sedan i torsdags så det ska bli mysigt.  Det är ju så tomt när han inte är här!


Godnatt

Äntligen ligger jag nerbäddad i mina nytvättade lakan. Älskar det! Har duschat, druckit varm oboy och nu känner jag att jag är redo att gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon, som vanligt. Har väldigt mycket att göra på jobbet imorgon. Våra två skyltfönster + två kampanjer ska vara klara på onsdag morgon så imorn gäller det för mig att stryka hela långa dagen. Jag älskar mitt jobb men just stryka skulle jag gärna kunna vara utan.

Tänkte att jag kanske skulle ta något kort imorn så ni får se hur jag har det på jobbet :)


Tjejkväll..

Tog lite bilder från igår av Åsa :)





Snart så..

Äntligen är jag snart klar med tvätten.. Det blev 7 maskiner därav en var en dubbelt så stor maskin! Inte konstigt att jag kände att jag inte hade något att sätta på mig. Nu kommer verkligen allt att vara rent.


Den nya siden jackan





New shoes




Söndag

Vaknade utvilad idag och hoppade direkt in i duschen, har 1 timme och 45 min på att göra iordning mig. Skönt, brukar ha ungefär 40 minuter på mig så det här är värsta lyxen. Har dock inget att ta på mig eftersom allt är i tvätten så det kommer ta lång tid att plocka ut. Jobbar till tre och efter det ska jag hem och tvätta hela kvällen. Nej nu måste jag fortsätta att göra iordning mig så jag hinner med bussen.


Lite update

Fredag min enda lediga dag på den här veckan. Min syster kom hit till mig på förmiddagen, jag fick fixa till henne och sedan gick vi till Gränby Centrum. Jag ville träffa mina gamla kollegor på Lindex, saknar dem sjukt mkt! Det är en helt  annan sammanhållning och atmosfär där som jag älskar. Det är det jag är van med inte det som är där jag abetar nu. Förhoppningsvis blir det bättre snart.. Iallafall efter att vi varit på gränby åkte vi ner på stan en sväng, åt kebab tallrik på jalla vilket inte kändes så bra efteråt men det var sjukt gott.. Jag fick den geniala iden att gå in på scorett och där ser jag ett par helt underbara skor högklackade skor som jag var tvungen att prova och efter det var de mina. Jag hade lovat mig själv att inte shoppa något den här månaden eftersom att jag åker iväg på den här lönen till USA kan vara lite mer värt att leva loppan där men det här var något jag inte kunde leva utan.. Nu får jag verkligen inte handla mer!! (Råkade handla en jätte fin siden jacka på Gina Tricot också)

Min kväll spenderades hemma hos underbara Isabel, vi åt tacos drack vin och pratade mycket om allt. Vi har kul tillsammans hon och jag, skönt att ha henne på jobbet. Annars hade jag nog inte klarat mig.

Lördag började dagen med att jag kom försent till jobbet, hade råkat kolla på fel dag i busstidtabellen dagen innan. Var kanske 10 minuter försenad så det var inte så farligt. Fick mycket gjort men kommer få ännu mer gjort i veckan. Får panik när jag kollar hur konf (dam) ser ut men det ska fixas i veckan så det är bara att hålla ut. Efter jobbet åkte jag hem till Åsa som är hemma bara under helgen (hon pluggar i finland).. Jag, Helena, Mia, Sara och Linda var och hälsade på. Vi åt tacos de drack vin och sedan drog de ut förutom jag, kan erkänna att det kändes jobbigt ville väldigt gärna åka hem och sätta på mig mina nya skor och dra ut och dansa. Men jag stod på mig, jag kommer ha på mig skorna i Las Vegas och det känns lite mer värt än att gå runt på Bj med dem!


Som jag längtar

Om exakt tre veckor åker jag till San Diego och hälsar på Christina. Jag längtar!!


sovmorgon

Idag är det en sån dag när man tycker att vad man än tar på sig är det fult. Kan ha lite att göra med att ungefär 80% av min garderob ligger i min tvättkorg.. Har inte tvättat på hur länge som helst, jag är en sån som hellre handlar nytt än går ner och tvättar. Aja på söndag ska jag iallafall göra det, har inget val..

Skönt med sovmorgon idag, är van att alltid gå upp halv sju. Idag fick jag gå upp kvart i tio helt underbart!  Jobbar 12-19.15 och imorgon är jag ledig :) wohoo!

Hörs sen!


Min födelsedagsfest








Stegen var min bästa vän idag.

Kände mig som en levande död när jag gick upp imorse, det var inte många timmar jag fick sova inatt. Min dag började med att jag fick springa upp och ner för en stege för att rikta alla lampor i butiken, byta lampor och gömma undan sladdar som hängde ner. Var helt slut efter att jag gjort det vilket resulterade i att jag blev lite små tjurig på eftermiddagen. Men ljust blev det! 

Mitt humör blev inte bättre av att jag sedan fick höra en oerhört korkad kommentar som kom från en person som inte borde yttra sig över huvud taget. Tror att det bottnar i en aning avundsjuka hos henne. Vem vet.. Aja resten av dagen flöt på riktigt snabbt och bra och helt plötsligt var klockan fem och jag slutade.  

Nu sitter jag här hemma och kämpar för att hålla ögonen öppna, som tur var har jag lite sovmorgon imorn iallfall.. Det behövs verkligen! Känns helt knäppt att det redan är torsdag imorn, veckorna går så sjukt snabbt.

Men det är ju som de brukar säga att tiden går fort när man har kul och även om jag jobbar jämt jämt jämt så har jag väldigt roligt!


Den lilla "goodiebagen"



Bilder från igår



Bilderna är lite suddiga, tog dem med mobilen.

Vem kan slå Filip och Fredrik..

Det blev så att jag och Magnus åkte iväg till stockholm och tittade på tv inspelningen direkt efter jobbet. Super kul var det!!Lite jobbigt för rumpan att det tog så lång tid bara, tror att det tog ungefär 5 timmmar för dem att spela in allt.  Som tur var fick vi en paus på ca en timme, då skämmde de bort oss lite med korv, öl, glass och kaffe för de som dricker det.. Vi fick till och med "goodiebags" när vi skulle gå :)

Vid tio var allt klart och då skyndade vi oss till tunnelbanan för att sedan ta tåget hem till Uppsala. Vi var hemma ungefär halv 1 och då var det bara att gå och lägga sig på en gång för mig.


Godmorgon!!

Ska springa till bussen om ungefär tre minuter, men tänkte bara säga hej och att jag är tillbaka med bloggandet.. Idag jobbar jag till tre och efter det kan det bli så att jag följer med Magnus på en Filip och Fredrik inspelning, tror att det är vem kan slå Filip och Fredrik? Aja måste dra nu..

Tjarrååå!!

RSS 2.0