Min dag

Den här dagen har varit väldigt lång för mig. Gick upp halv sju, gjorde iordning mig och åkte iväg till jobbet. Jag fick väldigt mycket gjort men ville hinna med mer, skulle vilja klona mig några gånger om. Något som jag måste lära mig är att ta en sak i taget och faktiskt säga till de andra att de ska läsa själva först och sedan fråga mig om hjälp. Det går så mycket tid till att hjälpa varje person hela tiden, jag hinner liksom inte med det jag själv borde få gjort. Jobbade över två timmar (som vanligt) och var hemma till halv sex då satte jag igång och dammsög lägenheten, gick ut med soporna och bar ner grejer till förrådet. Magnus kom hit till sju då lagade vi mat och tittade på fotbollen. Som förövrigt inte var den bästa match jag sett..

Nu ligger jag i soffan och kollar halvdant på fråga Olle dokumentären, den handlar om porrfilm.. Väldigt egna personer som blir intervjuade och så. Men men det är ju vissa som ska hålla på med sånt.

Magnus är ute och cyklar medans jag sitter här, han går in för sitt nyttiga liv! Det är super bra jag önskar att jag hade sån bra karaktär..

Nej nu har jag skrivit ner en hel uppsats här hoppas ni orkar läsa :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0